Update!!

Jaaa hörrni...
 
De e långt mellan gångerna nu för tia. Har liksom inte tiiiiii...
Allt går så jäkla fort!!! Jobbet bara susar förbi. Nu är det redan sportlov och om 5 veckor är det påsklov och snart är det sommar och sooool.
Det är konstigt... att tiden går så fort menar jag.
 
Ellen växer och blir stor. Mammas lilla fis är inte så liten längre. Dagis går fantastiskt bra och jag är huuuur nöjd som helst med valet av förskola. Ellen verkligen stormtrivs!
 
Pratar gör hon ju nu också. Det har hon gjort ett tag iofs men nu verkligen bara bubblar det ut nya ord hela tiden!
Häromdagen var vi hemma hos mormor och morfar. Vi satt och pratade om syrrans ungar och ett tu tre kommer det: Mamus! (Rasmus) Vad hände där?
 
Det är verkligen fantastiskt med barn. Att få vara med och se allt vad de hittar på och lär sig är underbart! Jag önskar bara att tiden inte gick så fort... Ellen är för sjuttsingen snart 2 år!!!! Jag fattar inte...
 
Virkningen går ju kanon!!! Jag har snart till Ellens nya vagn. Just nu virkas det hönor för fullt. Har fått jättemånga beställningar och är det någon som vill beställa här så är det bara att hojta till så fixar vi de.
 
Beskrivningarna har jag hittat på olika bloggar och sidor på nätet så jag kan inte ta åt mig äran för det. Men såklart så när man väl sitter och virkar så kommer man alltid på något annat sätt eller idé som jag tycker funkar bättre. Så de blir ju lite eget också. Men i de stora hela finner jag insperation och mönster på nätet- Vad gjorde man innan google????
 
Här kommer lite bilder på det jag skapat under bloggtorkan...
 
Lite kreativ är jag...
 
 
 

RSS 2.0